Hai să-ți povestesc despre ce este vorba. Betterware este o firmă nouă de origine engleză care și-a deschis porțiile începând de septembrie(2017) având metoda de vânzare foarte atrăgătoare financiar! Istoricul firmei vei găsi pe acest Link!

Betterware comercializează produse de curățenie, produse de uz casnic, suplimente, produse wellness şi produse cosmetice naturale, de înaltă calitate din Marea Britanie la un preț acceptabil pentru toată lumea.

Firma este preferatul multor femei casnice care folosesc cu plăcere produsele şi/sau vor sa facă şi un plus de câştig prin vânzări din catalog sau prin construirea unei echipe de vânzări.

Cel mai mare avantaj este faptul că firma abia a început activitatea în România(în luna Septembrie 2017) deci șansele ca să construiești echipa ta proprie sau să faci clientela(pentru vânzări din catalog) sunt foarte mari. Gândește-te cum ar fi fost dacă erai între primii care s-au înlăturat companiilor precum Avon, Oriflame, Amway? Acum aceste persoane câștig 2000-3000 euro lunar!

Poți lucra în trei modalități, iar alegerea întotdeauna îți aparține:

Economisești – deja primele Tale cumpărături vor fi mai ieftine cu 23%. Chiar și produsele care au prețul promoțional în catalog, cumperi încă cu reducerea ta de club! Nu are importanță cât de des și cât de mult vei comanda. Pur și simplu întotdeauna cumperi mai ieftin.

Recomanzi produsele prietenilor – cumperi produsele în Betterware mai ieftin și le vinzi cu o marjă de 30% – aceasta este Câștigul Tău Imediat. În plus, poți beneficia de Reduceri speciale – de la 3% până la 15%.

Creezi o echipă – îți inviți la Club prietenii, prietenii prietenilor Tăi și pe cei necunoscuți. Îi prezinți oportunitățile și beneficiile în Betterware, îi încurajezi să-și dezvolte activitatea similară cu a Ta. Dezvolți echipa și câștigi ca Liderul ei. (mai multe în secțiunea: Bani de buzunar sau propria afacere).

În Betterware facem ceea ce ne place și ne place ceea ce facem. Dacă îți place să îmbini munca cu pasiunea, bucuria și distracția, ai venit în locul potrivit. Ca Membru al Clubului vei cunoaște mulți oameni ca Tine, vei avea șansa să participi la conferințe naționale și internaționale.

Cum se face comanda?

După ce ai devenit membru Betterware trebuie sa te loghezi în platforma dedicată pentru reprezentanți și acolo vei putea depune prima ta comandă. Aici vei putea comanda si catalogul tipărit.

Despre livrarea produselor și plata!

Produsele sunt livrate prin curierat rapid, plata se face în sistem Ramburs (la preluarea coletului). De obicei produsele ajung în 3-5 zile.

Iată și câteva Beneficii!

  • Înregistrarea este Gratuită și fără obligații
  • Nu există comanda minimă
  • Beneficiezi imediat de un discount de 23% față de preț catalog (Profit Imediat)
  • Produse de înaltă calitate (de accea se vând foarte ușor și rapid)
  • Comisioane atrăgătoare din vânzările generate de echipa ta
  • Multe alte….

Vorbe-vorbe dar iată și poze

Întrebări?

Dacă ai întrebări mă găsești pe facebook(click pe iconita facebook de mai sus) sau poti folosi căsuța de chat al paginii(jos-dreapta)

Vino în Grup Facebook

Alatură-te grupului meu de Facebook. Acolo ne vom ajuta unul pe altul, răspundem la întrebări, postăm poze depsre eficiența produselor etc. Click pe iconița de mai sus

Categories: Articole

Atentie / Figyelem

Aceasta NU este pagina web oficiala Betterware Romania, doar pagina personala a reprezentantului!
Ez az oldal NEM a hivatalos Betterware oldal hanem egy képviselő személyes oldala.
close-link